Omgeving

Omgeving

In Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u de rust van het platteland, terwijl steden als Rotterdam en Gouda op korte afstand gelegen zijn. Wat Nieuwerkerk aan den IJssel zo uniek maakt is het recreatiegebied Hitland. Hier fietst en loopt u door boslandschap, weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. 

Nieuwerkerk aan den IJssel
Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt is het prachtige recreatiegebied Hitland met haar steenovens. Hier fietst en loopt u dwars door het bos, de weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. U ontdekt daar ook elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en afwateringsslootjes uit het oude polderlandschap. Ontdek de rijke geschiedenis van de steenovens en breng een bezoek aan de markt. De avondvierdaagse is hier ook altijd één groot feest. Verder is een bezoek aan de traditionele rommelmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat u ooit meegemaakt moet hebben. 

Omgeving
Parc de IJsselhoeve bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier vindt u de rust van het platteland, terwijl steden zoals Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda op korte afstand bereikbaar zijn. Ook is er een winkelcentrum, zijn er diverse attracties en is de boulevard op korte afstand te bereiken. 

Eropuit in de omgeving
TopParken heeft verschillende eropuitjes voor u geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark, waarbij u een spectaculaire korting of een leuk arrangement ontvangt. Deze uitjes maken uw vakantie helemaal compleet! Klik hier voor de eropuitjes in de omgeving van Parc de IJsselhoeve.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*