Chalets voor langhuur vlakbij Rotterdam

Chalets voor langdurige verhuur beschikbaar

Chalets voor langdurige verhuur beschikbaar
Zit u midden in een verbouwing, zoekt u een (tijdelijk) onderkomen voor personeel of heeft u uw huis verkocht maar is het nieuwe huis nog niet klaar? Dan is het huren van een chalet voor langere tijd de ideale oplossing. Op Parc de IJsselhoeve zijn diverse chalets beschikbaar voor langdurige verhuur.

Informatie aanvragen

Over Parc de IJsselhoeve
Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel, vlakbij Rotterdam.
Door de grote plassen rondom dit vakantiepark lijkt het gelegen op een eiland. Nieuwerkerk aan den IJssel is uniek door het prachtige recreatiegebied Hitland met haar steenovens. Hier fietst en loopt u dwars door het bos, de weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. Op het vakantiepark vindt u vele faciliteiten, zoals een wasserette, buitenzwembad en restaurant.

Indeling
De chalets zijn gemeubileerd, 36 tot 43m2 groot en geschikt voor maximaal 6 personen. Ze zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Het chalet wordt verwarmd door een gaskachel of cv.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het huren van een chalet voor langere tijd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verhuurafdeling via 088 - 500 2424.